Kosttillskott

kosttillskottsiconKosttillskott ersätter inte goda livsvanor, men kan vara ett sätt att förstärka eller öka effekten av din kost.

ashwagandha

Vilket är bästa ashwagandha kosttillskottet? – Bäst i test 2022

I den här artikeln kommer vi att titta på de bästa ashwagandha kosttillskotten på marknaden och jämföra dem med varandra. Vi kommer också att gå igenom några av deras fördelar och nackdelar för att du ska kunna fatta ett välgrundat beslut när du köper ett. Då sätter vi igång!

selen

Här är de bästa tillskotten av selen 2022

Som människor utsätts vi dagligen för många stressfaktorer. Luftkvaliteten är inte den bästa, det finns kemikalier i våra mat- och vattenkällor och livet kan vara väldigt hektiskt. Dessa dagar verkar det som om alla har ett eller annat hälsoproblem som de kämpar med – och ett problemen som människor möter är selenbrist. Lyckligtvis för dig kommer det här blogginlägget att ge dig all information du behöver veta om selentillskott! Fortsätt läsa nedan för mer information!

zink

Vilket zink är bäst i test 2022?

Zink är ett viktigt mineral i kroppen och det används för att bygga proteiner och DNA. Zink bidrar också till att stärka ditt immunförsvar, hjälper till med vävnadstillväxt och läkning, ökar din ämnesomsättning, främjar hälsosam hud, syn, smaklökar och lukt. När du tar för mycket zink eller inte absorberar tillräckligt mycket kan du utveckla kopparbrist som har negativa hälsoeffekter på nervsystemet. Det bästa sättet att få in mer zink i våra kroppar är genom maten, men man kan också komplettera kosten med kosttillskott. Här kommer en guide för dessa!

vitamin d

D-vitamin bäst i test 2022 – Hitta bästa D-vitamin

Låga nivåer av D-vitamin kan orsaka bensmärtor, muskelsvaghet och till och med hjärtsjukdomar. För att undvika dessa hälsorisker måste du ta rätt mängd av detta viktiga näringsämne. Här är några tips på hur du hittar det bästa D-vitaminet för dig!

Vitamin B5 bäst i test 2022 – Behöver du pantotensyra?

Vitamin B5, som även kalla för pantotensyra, är en viktig vitamin som behövs för omsättningen av kolhydrater och fett. Utöver vitaminets betydelse för ämnesomsättningen är det även viktigt för hud, hår och naglar. Det är en populär ingrediens inom hud- och hårvård eftersom vitaminet kan lindra akne och andra hudbesvär. B5 är en vanligt förekommande …

Vitamin B5 bäst i test 2022 – Behöver du pantotensyra? Läs mer »

multivitamin

Multivitamin bäst i test 2022 – Hitta bästa multivitamin kosttillskottet

Med de bästa vitamintillskottet kan du snabbt få i dig de vitaminer och mineraler som din kropp behöver. Brist på viktiga näringsämnen kan ge många negativa symptom, exempelvis trötthet och sjukdomar. Ett tillskott med multivitamin är det bästa sättet att säkerställa att du får i dig det dagliga behovet av livsviktiga näringsämnen. Med de bästa …

Multivitamin bäst i test 2022 – Hitta bästa multivitamin kosttillskottet Läs mer »